Alla inlägg under oktober 2009

Av Lena - 27 oktober 2009 18:51

Älskar musik.

Inte all sorts musik men det mesta. Har lite svårt för klassisk musik typ Bach..blir lite småstressad av att höra sånt.

Konstigt ändå, nästan varje låt jag hört mer än en gång kan jag förknippa med nånting, nåt minne av nåt slag.

Dock inte denna..den bara dök upp i huvudet men jag kan för allt i världen inte komma på nåt som har med just denna låt göra.


Av Lena - 26 oktober 2009 20:34

Sitter och ser på Sveriges fulaste hem och dricker te.

Har varit på massage ikväll och den satt där den skulle!! Känner mej nästan mörbultad..men jag vet ju att det blir bra i slutändan.


Ikväll är det grannfejden på tv´n, vilket sjukt program egentligen. Roligt för en annan men man kan ju inte förstå hur nån kan vilja visa upp sitt fjantande på det sättet..dom beter ju sig som barn!


Känner att jag skulle vilja shoppa..ser så mycket fina saker och kläder överallt..men det är ju snart jul så man får nog lägga dom pengarna på juklappar istället. Älskar att ge bort saker, det gäller bara att komma på nåt bra att ge bort. Vad är årets julklapp tro?

Av Lena - 25 oktober 2009 23:24

om ja ska lyckas ta mej upp i 70 unika besökare idag?

Kan låta litet för er "storbloggare" som har 100000 besökare varje dag men för mej är 70 stort! Tackar ödmjukast alla som kikat in!

Lite fler kommenterar också, det är kul!

Vet inte riktigt hur jag ska kategorisera min blogg..det är ju knappast en modeblogg, ännu mindre en fitnessblogg..inte en hundblogg heller.. en.. en.. en mixblogg kanske?!

De flesta stora bloggarna handlar ju oftast om en sak, typ mode. Eller sport. Men jag har som svårt att hålla mej till en sak! Detta är ju min dagbok! Typ..


Det vart en blöt promenad med vovven.. regn, regn och åter regn.

Fick rethosta nu när jag la mej.. suck.. jaja.. allt ont för nåt gott med sig eller hur är det man brukar säga..?

Kan inte påstå att jag känner att jag skulle vara tröttare nu fast klockan är "en timme mer"..men..kan ju inte ligga vaken hela natten bara för det. Ska slösurfa lite men sen är det sovdax.

Godnatt folk!


Av Lena - 25 oktober 2009 21:59

Jepp. Det är sant, jag har hittat en ny kärlek.

Zingo, släng dej i väggen! Nu är det Orangina som gäller! Så jävla god dricka!!


Annars har det varit en myssöndag. Gjort pizza, ätit pizza, ätit chips och sett på film.

Först såg vi My life in ruins, sen Drag me to hell och nu håller vi på och ser G.I Joe.

Mattis och Jonas har varit hit en sväng oxå.

Men i övrigt har vi inte gjort många knop i detta hem idag.

Stackars Rufus, inte kul när matte och husse bara slappar. Men vi ska snart ta en promenad,det behövs efter allt onyttigt man satt i sig. Dock blir det ingen långpromenad men även en liten promenad är bättre än ingen alls.


Av Lena - 25 oktober 2009 10:32

..eller inte. Kände redan innan jag ens klivit ur sängen att min huvudvärk är tillbaka.

Den skär till som en kniv ovanför mitt högra öga med jämna mellanrum. Kanske inte var migrän i fredags ändå eftersom det kommit tillbaks..kanske är min kära spänningshuvudvärk som hittat ett nytt sätt att jävlas. Tur för mej isåfall att jag ska på massage imorgon! =)


Har inte ens klätt på mej än.. sitter i soffan i morgonrocken med en kopp nykokt kaffe och en sovande hund nedanför mej på golvet. Älskar helgmorgnar när man har tid att ta det lugnt.

Ni kom ihåg att vrida tillbaks uret en timma inatt va?

Av Lena - 24 oktober 2009 18:16

*Diska - check

*Röja undan/ kasta skor - check

*Flytta om i garderoberna - check

*Plocka undan alla smågrejer som är överallt - check. Typ.


Ja då har man fått nånting gjort idag iallafall. Har sprungit upp på vinden med en massa grejer..lär väl fan få träningsvärk imorgon, haha. Sällan man springer upp och ner för trappor en massa gånger på en dag.

Vad händer och fötter ikväll då? Sambon ville dra på krogen..det ville inte jag. Har så mycket att göra här hemma tycker jag och till skillnad från han blir jag jätteseg dagen efter och då blir det inget gjort. Lika bra att ta det lugnt.

Tänkte jag ska måla om ett skrivbord, kanske ska "sandpappra" det ikväll om ork finnes. Fast samtidigt tycker jag att jag gjort min del idag, kan vara skönt att bara ta det lugnt oxå.


Längtar efter snön när jag ser de här bilderna...

          



Av Lena - 24 oktober 2009 11:00

Idag kan jag ha adopterat bort grannens katt..haha..men det är faktiskt lite synd om den katten. Hans husse är typ aldrig hemma så katten är jämt ute. Så då är det väl okej..? =)

Får väl se hur det blir.


Känner mej lite seg idag..fast det har jag egentligen inte tid att vara. Har en massa rolig städning framför mej! (ni hörde ironin va.?)

Min kära sambo har tokröjt på verandan och slängt alla mina skor i en stor hög och dom måste jag hitta ny plats till. Tror inte ens jag använder hälften av dem..

Sen har vi ju hållit på och renoverat vår lilla tvättstuga så det finns lite sviter av det att röja undan. Har även tänkt jag ska flytta om lite garderobsinnehåll men har inte känt mej så motiverad eftersom det stått en tvättmaskin ivägen i det rummet.

Kanske ska göra en "to do" lista så får vi se sen hur mycket jag hunnit med..risken finns att det blir mindre än jag hoppats..


Idag ska jag alltså

*Diska

*Röja undan/ kasta skor

*Flytta om i garderoberna

*Plocka undan alla smågrejer om är överallt


Finns mer saker som behöver göras men det är är fyra måsten. Ska nog inte göra listan längre för då finns risken att jag blir totalt omotiverad och inte får nåt gjort,

Lika bra att köra igång.

Ha en bra dag!


Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards